Werk zoeken via easyjobs

Dé app voor jouw uitzendklus

  • Werken waar en wanneer jij dat wilt
  • Kies de gig die bij jou past
  • Elke vrijdag uitbetaald
  • Gigs in de horeca, logistiek retail en schoonmaak
Bekijk alle gigs

Gaafste Gigs

Vind de leukste klussen bij jou in de buurt

Via easyjobs vind je eenvoudig de leukste gigs. Zoeken naar gigs is simpel en 24/7 mogelijk. Stel je voorkeuren in en ontvang een notificatie van de nieuwste gig die bij jou past. Als eerste op de hoogte en snel aan de slag. That’s the spirit!
Werk zoeken

Eigen baas

Bepaal waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken

Easyjobs is de app voor ondernemende mensen die zelf willen bepalen hoe ze hun tijd besteden. Zeg alleen ja tegen werk dat je écht leuk vindt. Vandaag werken in de horeca, morgen in de logistiek, retail of in de schoonmaak? Combineren met je studie of andere opdrachten en baantjes? Whatever you want!
Pakketbezorger

Snel geld verdienen

Wekelijks op vrijdag uitbetaald

Snel extra geld nodig voor de nieuwste gadgets of sneakers? Easyjobs betaalt elke vrijdag jouw gewerkte uren uit. Work hard play hard!
Easyjobs reviews

Verdien het op jouw manier

Voor ondernemende uitzendkrachten

Via easyjobs werk je als uitzendkracht en ben je toch zelf in control. Flexibel, meer vrijheid, genieten van het studentenleven en toch een gevulde bankrekening. Tap & gig-it your way!
Easyjobs klussen

Goed geregeld

Alles snel en eenvoudig voor elkaar met de handige easyjobs app

Wij investeren continu om onze app te verbeteren. Help ons om de app nog beter te maken en stuur jouw ideeën naar info@easyjobs.nl en maak kans op een leuke gadget wanneer we jouw idee daadwerkelijk gaan uitvoeren. Grow together!
Easyjobs app