Personeel vinden via easyjobs

Vandaag nog extra handjes nodig? Je regelt het met easyjobs!

Vandaag minder zorgen over personeel, is morgen genieten van het leven

Snel flexibel personeel

Eenvoudig inschakelen wanneer het jou uitkomt

Extra handjes nodig voor je horeca-, logistieke, retail- of facilitaire (klus) gig? Op easyjobs plaats je eenvoudig en 24/7 een gig. Het platform stuurt een notificatie naar de geïnteresseerde kandidaten en geeft hen de mogelijkheid direct te reageren. Easy as 1,2,3!
Test alternative text

De beste uitzendkrachten

Kies de kandidaat die bij jou past

Easyjobs is een platform voor uitzendkrachten. Je maakt eenvoudig een selectie uit de aangeboden kandidaten op basis van beoordelingen die andere bedrijven hebben gegeven en het profiel van de kandidaat. Juiste kandidaat gevonden? Klik op aannemen en klaar. Zo geregeld met easyjobs!
Easyjobs medewerkers zoeken

Betrouwbaar netwerk

Uniek kwaliteitssysteem werkt continu aan tevredenheid

Onze kandidaten zijn ondernemende en flexibele uitzendkrachten. Zij kiezen ervoor om zelf te reageren op aangeboden gigs en zijn hierdoor écht gemotiveerd. Het platform meet continu de klanttevredenheid van de door de kandidaat geleverde diensten. Hierdoor bouwen we gezamenlijk aan de verbeterende kwaliteit van het netwerk.
Werken via easyjobs

Zonder teveel te betalen

Slechts €1,50 per gewerkt uur

Gebruik van het platform is gratis. Je betaalt enkel kosten per gewerkt uur van de ingezette uitzendkracht. Waar je ook voor kiest, wat voor gig je ook plaatst. De kosten voor de geleverde dienst van easyjobs blijven altijd gelijk. Bij easyjobs betaal je maar €1,50 per gewerkt uur, exclusief BTW.
Makkelijk personeel vinden via easyjobs

Favoriete flexibele schil

Bouw een eigen flexpool op met jouw toppers

Tevreden over jouw uitzendkracht? Zet hem in je eigen flexpool. Zo krijgt hij of zij automatisch bericht wanneer je de volgende gig plaatst. Je bouwt hierdoor een favoriete flexibele team op met de kandidaten waar je graag mee werkt. Zo is onderbezetting verleden tijd.
Horeca personeel